Beoordelingen van Happy Grill Pesse

Recente recensies van Happy Grill Pesse

5 sterren na 61 reviews

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak was prima, jammer dat het eten niet erg warm was. Opgehaald op de afgesproken tijd maar het leek erop dat het al een tijdje klaar stond.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom weer top! Genoten!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste mensen. Heb niet echt van een beoordeling, maar over algemeen is het aan de zoute kant. Vriendelijke groet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Happy grill is de beste Chinees in de regio!! Wij hebben weer heerlijk gegeten.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Keurig op tijd en nog voldoende warm bezorgd. Alleen ontbrak bestelde bami en 1 x nasi. In plaats daarvan 4 x witte rijst !

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, lekker warm en goed van kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond op afgesproken tijd klaar, smaakte prima

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker 😋

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en nog heerlijk warm, ruime porties kortom kwaliteit !!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altyd goed warm en lekker!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten saté stokjes waren wat hard . Verder netjes verzorgd.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heel lekker. En precies op tijd bezorgd. Fijne service en goede kwaliteit.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed de bezorging op tijd de verpakking was goed het was lekker heet wij gaan dit wel weer doen

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

super als altijd.!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn vrouw houdt niet van zoetzuur. Om die reden speciaal een menu zonder zoetzuur besteld. Bij menu hoort Babi KETJAP maar er is babi PANGANG geleverd, ander gerecht geleverd dan besteld. Wat mijn vrouw dus niet lust. Zelf Had ik ook liever babi ketjap.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was goed voor elkaar, en het eten was heerlijk. Bezorging was mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Familie diner besteld. Afgesproken 18.00 uur ophalen. Alles stond klaar, binnen 5 minuten weer opwegen naar huis. Thuis alles uitpakken, zag er zeer goed verzorgd uit. Ruim voldoende en bovendien erg lekker. Al met al groot compliment voor de kok en natuurlijk voor HappyGrillPesse voor de goede verzorging van het bestelde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed warm en goed op tyd en lekker!!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net terug van vakantie, en voor het gemak eens iets online besteld. Heerlijk familiemenu, en zoals gewend ruim voldoende en goed bereid. Ook de thuislevering was netjes op de afgesproken tijd, en de bestelde goed op tempratuur. Happy grill, zeker een aanrader tot de volgende keer.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk 😊 Super makkelijk om het via online te bestellen. Het klopte wat ik had besteld.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd zeer goed in orde.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Varkens vlees was erg droog. Afhalen was onduidelijk (werd naar verkeerde plek binnen restaurant gestuurd) en het was bomvol en gaf onveilig gevoel qua corona.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker. Vooral de sushi vinden wij erg lekker. Ook de portie grootte is voldoende. Levering was prima op tijd

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben nu voor de 3e keer eten bestelld en het was weer prima voor elkaar.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ossenhaas in zwarte pepersaus was ernstig pittig, mini loempias waren niet krokant maar wel lekker. Rest van de maaltijd (kip, babi pangang, bami en nasi) was heerlijk, gaan we zeker nog een keer doen. Bezorging was later dan afgesproken maar vonden wij niet zo erg.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd . Super lekker eten top . een 10

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het eten wordt verwarmd vervoerd , top. De loempiaatjes waren zacht geworden dus niet zo'n succes voor thuisbezorging. Wij zullen zeker weer bestellen.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging, eten was lekker warm en grote portie. Top!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten in het restaurant is altijd goed en lekker. Voor het eerst eten afgehaald en het was heerlijk +++

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas was het deze x niet zo goed als de vorige keer. Besteld familie menu 12. Bestel 2x bami maar er was 1x bami en 1x nasi. De ossenhaas dreef in het vet ipv zwarte pepersaus, er zat geen saus op. De bestelling gedaan voor 19.20 uur maar we waren er om 19.10 uur. De bestelling was al klaar, fijn. Maar die was waarschijnlijk al langer klaar want de kip was niet warm meer. Echt jammer want na 2 lange dagen hadden we echt zin in lekker eten. Vorige x was het zo lekker...

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker!!! En bezorgd volgens afspraak. Echt ee aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service. Online mijn hestelling gedaan en was klaar op de afgesproken tijd.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte weer fantastisch

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, ruim voldoende

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushibox en ossenhaaspuntjes besteld. Het was lekker, op tijd geleverd en hele schappelijke bezorging voor 3 euro!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker en zeer grote porties en goed heet.voor herhaling vatbaar.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima voor elkaar,het eten smaakte prima..En was voldoende voor 4 personen En was precies op tijd.Top.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was op de afgesproken tijd klaar en de smaak was prima .Ook was het nog heerlijk warm

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten, de bezorging was netjes en het eten was nog goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had er nasi bij besteld , maar zat er niet bij , dat stond niet op de bom maar wel bij mij op de mail bij mijn bestellingen. Verder goede service

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke maaltijd en ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd op tijd bezorgd. Het eten was lekker warm en goed van smaak. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en warm bezorgd. Wij hadden family menu 1&2 beide erg lekker!!! Goed op smaak en zeker genoeg. Ook hadden wij een sushi box deze vonden we iets minder maar wel ok.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk de bestelling kunnen plaatsen en heerlijk gegeten. Hele goede service tijdens deze covid periode. Top.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed voor elkaar top 👍👍👍

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top. Sushi is aanrader!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige kwaliteit eten en goed verpakt en vriendelijke personeel

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke sushi. Heerlijke saté en foe yang hai. Super geregeld via webshop, in restaurant afhaal ook super netjes.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er eerder dan verwacht, helemaal super!! Het eten was heet, gelukkig!! En lekker, echt helemaal goed, doen we vaker!!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit sushi’s. Heerlijk gegeten

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben zeer tevreden over de bezorging, het eten was ook nog goed heet. Ondanks dat het niet naast de deur is.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag menu 12 besteld.! En echt een aanrader.! Het was heerlijk.! Niks op aan te merken en zeker voor herhaling vatbaar.!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, genoeg. De gegrilde kip is echt een aanrader. Goeie corona proof afhaalmogelijkheid

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super warm en netjes verpakt. De service is er prima. Personeel gezellig en behulpzaam.. Ik hoop dat het restaurant weer snel open gaat..

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We vonden het ophalen heel goed geregeld en bovendien het eten heerlijk. Al met al voor herhaling vatbaar Met vriendelijke groet Henk Metselaar